Jdi na obsah Jdi na menu
 


Únor 2019

16. 2. 2019

ADÁMEK

 

adamek.jpg

Po vrácení z adopce zůstal Adámek už navždy u svého dočaskáře. Prostě patří k sobě :)) Moc děkujeme.

 

BLACK

blek.jpg

9.2. to byl přesně rok, co jsme převzali pejska Blacka, kterého nechal původní majitel zavřeného v obecním bytě v Lenoře a zmizel. Kdyby se tehdy v bytě nestala havárie na vodovodu, kdoví, jak by to s Blackem dopadlo. Po převzetí až dosud pejsek bydlel u Mikošků na veterině v Sušici. Přes neustálou inzerci a hledání nového domova si nikdo dosud Blacka nezamiloval přesto, že je to téměř bezprolémový, milý hafík, který tedy nemá moc rád ostatní psy samce - potencionální konkurenty a kočky. Nyní, kdy byl v neděli aktérem pořadu "Chcete mě" a představen panem Srstkou a jeho novým nástupcem panem Rajchertem se na něho konečně usmálo štěstí a přijela si pro něho nová panička až z Veselí nad Lužnicí, která o podobného psíka nedávno přišla. Vzala si ho na zkoušku na procházku, a už byl Blacek její..... Loučení s dosavadní dočaskovou paničkou, paní Simonou, která se o něho celý ten rok starala, bylo dojemné, přišel se s ní ještě pomazlit, ale potom se nechal spořádaně odvést do auta. Přejeme mu v nové rodině hodně krásných společných dní a hodně lásky a radosti.

 

MAJK

majk.jpg

V únoru také odjel do nového domova, do Kostelce nad Černými lesy, štěněcí kluk Majk. Bude bydlet v domě se zahradou s paničkou, které loni odešel psí přítel. Přejeme jim mnoho štěstí :)

 

BÁRT

bart.jpg

 

Jistě si všichni vzpomínáte na začátek listopadu, kdy se v Sušici objevil potulující se vyhublý pes, kříženec ridgebacka. Běhal téměř po celém městě, ale byl velmi plachý, takže to trvalo 14 dní, co se ho podařilo odchytit díky městské policii a veteřináři, který musel k odchytu použít narkotizační pušku. Bylo to přesně před třemi měsíci, 16. listopadu. Byl odvezen k pobytu na veterinární ošetřovnu MVDr. Mikošky, kde pobýval doteď. Měli jsme trochu obavy, jak se bude chovat, až se probudí, protože byl před odchytem ostražitý a nechtěl mít s lidmi nic společného, ale mile všechny překvapil, byl z něho hodný, poslušný a bezproblémový pes. Dostal jméno Bárt.Potřeboval sice trochu socializovat, čehož se ochotně ujal náš Rosťa, který si ho pravidelně bral na procházky a učil ho, jak se má správný pes chovat. Protože bylo celkem brzy jasné, že psa nikdo nehledá, začali jsme mu hledat nový domov. Dlouho se na něho nikdo neptal, až nedávno, kdy byl jedním z účinkujících psů v pořadu "Chcete mě" ho objevili lidičkové, které zaujal a kteří si dnes pro něho dojeli až z východních Čech. Bude bydlet nedaleko Chrudimi, kde už pro něho měli všechno nachystáno. Dnes tedy odjel do svého konečného a opravdového domova, na den přesně po třech měsících pobytu v Sušici. Moc děkujeme MP v Sušici a MVDr. Švejdovi, kteří Bárta společnými silami odchytili, veterině MVDr. Mikošky, kde našel dočasný domov - hlavně sestřičce Simoně, která se o Bárta nepřetržitě starala i Rosťovi, který ho venčil a cvičil. Přejeme Bártovi i jeho lidičkám hodně, hodně vzájemné lásky a moře společných krásných a veselých zážitků.

 

NESSI

nessi.jpg

Ahoj kamarádi, hlásím se z nového domova. Na druhý pokus to vyšlo a já mám tu nejbáječnější paničku pod sluncem. Chvíli jsem čekala v dočasce, tam jsem se u tety naučila plno nových věcí a vyzkoušela jsem si jak se chovat k ostatním pejskům a dokonce i ke kočkám. Nejvíc jsem se vyblbla z Dagem, je to divoch jako já. Potom mi jeden den teta řekla, že jedu na zkoušku do nové rodiny až do Německa, tak ať si to nepokazím. To mi ani nemusela říkat, nejsem přece blázen. Panička si mě moc chválí  Spíme spolu, chodím s ní do práce a když musím zůstat doma, je tam se mnou babička. Jsem jedináček, teda skoro, ještě mi pořídili kočku, tak budeme za chvíli určitě kámoši jako jsem byla s číčama u tety v dočasce. Hodně se vyřádím venku s psími kamarády a doma potom ráda odpočívám, to mi také jde, jsem prostě všestranně nadaná 
Tak se mějte hezky a já se zase někdy ozvu.
Vaše Ness

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář