Jdi na obsah Jdi na menu
 


Říjen 2018

8. 10. 2018

 

TŘÍNOHÝ KOCOUREK

trojnozka.jpg

Jednoho letního dne jsme se potkali s mladou slečnou u paní veterinářky. V náručí nesla, ve svetru zabalenou, malou hromádku neštěstí. Malého kocourka si všimla při cestě autem z práce, ležel u silnice a bylo zřejmé, že ho srazilo auto. Neváhala a rozhodla se mu pomoci. Bohužel si ho nemohla nechat a tak jsme ho přijali pod náš spolek. Kocourek měl vážně poraněnou přední nožičku, která nešla vyléčit a tak se z malého šmudlíka stal trojnožka. Vůbec mu to ale nevadí a řádit a dovádět dokáže bez problémů i tak. Na veterině ho uviděla paní, která si ho hned zamilovala a tak se jen čekalo na doléčení a kočičák putoval do nového domova. Paní moc děkujeme za domov a slečně Miša Hátlová za to, že jí osud zraněného kocourka nebyl lhostejný 

 

MALINKÝ KOCOUREK

mini-kocoir.jpg

Malinký kocourek, který byl nalezený opuštěný, našel domov a přijela si pro něho celá rodinka z Kouta na Šumavě. Přejeme mnoho štěstí :)

 

MALIČKÁ KOČIČKA

kote.jpg

I maličká kočička odchycená na Kašperských Horách našla nový domov. Moc děkujeme nové paničce za adopci a lásku věnovanou této malé holčičce :)

MAXÍK

maxik.jpg

Do nového domova v říjnu odjel i Maxík. Mockrát za něj děkujeme a přejeme hodně štěstí :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář