Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov březen 2018

4. 3. 2018

Tříbarevná fenka Teddy

Na začátku března odjela do nového domova fenky Teddy, která se k nám dostala ze záchytných kotců a pobývala u Rosti a Petry. Její novou paničkou se stala Dita Skřivanová, která se za ní přijela podívat minulý týden a bylo hned jasno :) Paní Ditě moc děkujeme za krmivo pro naše sveřence a přejeme, aby jim to s Teddy parádně klapalo :) 

teddy.jpg

 

Kocourek Lumír

Kocourek Lumír byl odložený do kravína v Soběšicích. Ale oproti ostatním se neustále chodil mazlit a tak byl odchycen, převezen na veterinu, vykastrován a zbaven parazitů. Z veteriny putoval rovnou do nového domova, kde zrovna o kočičku přišli. Velice doufáme, že si s ním bude rodinka rozumět :)

lumir.jpg

 

Kocourek Jonášek

Kocourka Jonáška jsme přijali do naší péče s velkými kožními problémy a tak začalo spoustu testování a vyšetřování. Kvůli nákladnější péči jsme pro něho uspořádali novoroční aukci. A za nákupy v naších aukcích vám mnohokrát děkujeme. Výsledky podrobných testů ukázaly alergii na rýži a obiloviny a tak Jonášek musí baštit jen maso a zeleninu. Jeho kožní i psychické problémy se začaly rychle zlepšovat hlavně díky úžasné péči jeho paní dočaskářky Ivaně Uherové, která se do Jonáška doslova zamilovala. A tak se pro něj jeho dočasná péče stala trvalým domovem. Mockrát děkujeme :))

 

jonas.jpg

 

Mladá fenka Aja

Mladičká Aja nalezená u Sušice odjela do nového domova k paní Jitce do Prachatic. Ajinko dělej paničce jen radost a paní Jitce moc děkujeme za adopci.

aja.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář