Jdi na obsah Jdi na menu
 


Duben 2018

7. 4. 2018

 

Rituška 

rituska-doma.jpg

Ve středu 4.4.2018 odjela domů fenečka Rituška. Její panička byla druhou v pořadí zájemců o její adopci, nakonec se jí dočkala. Bude bydlet v domě se zahradou na jihu Čech. Nyní jí čeká rentgen, aby se zkontrolovala spravená nožička a na základě výsledků bude provedeno vyndání šroubů z nožky. Doufáme, že bude vše v pořádku a moc držíme Ritušce palce!!!!!!! Průběžně budou podávány další informace.

 

Achiles

achiles.jpg

Z dočasky u Jany odjel do nového domova i malý Achiles. Přejeme rodině mnoho štěstí :)

 

6 štěňátek

stenda-odjeli.png

Všech šest mrňousků našlo velice rychle nové domovy. Jsme moc rádi a doufáme, že všichni budou dělat svým novým rodinám jenom samou radost. Přejeme mnoho společného štěstí :)))

 

Jonášek podruhé

jonas.jpg

Jonášek byl vrácen z adopce kvůli nedodržení přísné diety, ale netrvalo dlouho a našel nový domov znovu. Paní Sandra Týborcová si pro Jonáška přijela a ten bude bydlet u její maminky, kde bude mít velice vhodné podmínky. I přes to, že péče o něj je náročnější, tak doufáme, že tento domov už bude konečný. Přejeme výborné společné soužití :)

 

Mladičká Rézi

rezi.jpg

V sobotu 21.4. za námi na náš bazárek do sokolovny přijela i krasavice Rézi se svými dočaskáři a o něco později přijeli i noví majitelé. Paní Šárce a její rodině moc děkujeme za to, že u nich mohla Rézi být v dočasce a mnoho se toho naučila a také za to, že jsme poznali tak skvělé lidi a tak nás do spolku i přibylo :) Ještě ten den večer přišly fotky z nového domova, kde má Rézi psího parťáka, ale hádankou je kdo je kdo :) Této psí dvojici a jejich rodince přejeme mnoho štěstí.

 

Džesinka

dzesinka.jpg

Dne 29. dubna odjela do své nové rodinky mladičká fenka Džesinka. Džesinka nám byla darována ze sociálně slabé rodiny, nebyla socializovaná a byla velice bázlivá. Po měsíci v naší dočasné péči, kde žila s dalšími pejsky i kočičkami se z ní stala velice hravá fenečka. Džesinka bude bydlet v baráčku se zahradou, ale spát bude moci vevnitř. Přijela si pro ní celá několikagenerační rodinka. Přejeme všem mnoho štěstí a spoustu společných chvil :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

DZESINKA

(JANDOVA, 15. 6. 2018 17:20)

DOBRY DEN MAME DZESINKU KTERA JE MILACKEM VSECH MA SE VYBORNE JE TO NASE ZLATICKO