Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zprávy z bazárku

2. 6. 2019

Minulý týden jste nás mohli navštívit na našem jarním bazaru a nákupem podpořit aktivity našeho spolku. Všem, kteří tak učinili ( a někteří i opakovaně ) moc děkujeme. Díky vám a všem dárcům, kteří nás po celý rok zásobují věcmi k prodeji se podařilo opět trhnout rekord a vydělat úžasnou částku 78.672,- Kč. Jak dárci, tak nakupující a přispěvatelé do kasičky si zaslouží velké poděkování, bez Vás bychom nemohli pomáhat v takovém rozsahu jako nyní :)

Velké poděkování si zaslouží všichni dobrovolníci, bez kterých by příprava bazaru a následný nedělní úklid byl nad naše síly. Poprvé se k nám přidala Mirka Soldátová, Eva Dygrynová, Andrea Hozmanová,Jana Rybová a Lenka Saláková. Ke stálicím již patří Hanka Šiplová, Míša Rochová, Olinka Štiblicová, paní Daniela, Marcela Dušková a po celý rok Jana Paštyková, která mimo jiné tentokrát upekla výbornou sekanou a naplnila naše žaludky. U soutěže v malování dětí o ceny se velmi osvědčila Vendulka Kurcová a pro děcka jako vždy připravila dárečky navíc.

Zboží je nutné také do sokolovny ze skladů převézt a nanosit a v neděli opět odvézt a o to se tentokrát s velkým nasazením postarali v pátek Jan Hlaváč z Nehodíva a Michal Selský a v neděli Aleš Půrok a Míra Houdek. Děkujeme moc i panu Petrovi Čáchovi za generálku jízdních kol určených k bazarovému prodeji.
Poděkování si jistě zaslouží i všichni členové spolku, kteří se snaží, aby Vám bylo na bazaru příjemně a rádi jste se vraceli.

V neposlední řadě posíláme velké díky zaměstnancům sokolovny za perfektní přípravu prostor, následný úklid a vstřícnost a řediteli sušického kulturního centra panu Sedleckému za možnost naše bazary pořádat.
Díky všem a zase na podzim se budeme těšit.
Fotky najdete ve fotogalerii... 

Už by to ani nebylo ono bez naších příbramských přátel z DS Zázraky se dějí a Madlenky. Moc děkujeme za přízeň :)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář