Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děkujeme

27. 10. 2017

PODZIMNÍ BAZAR NALEZENCŮ-ŠUMAVÁKŮ JE MINULOSTÍ
Jsme moc rádi, že jako vždy proběhl v přátelské atmosféře a snad jste byli spokojeni. My ano a tak je na místě trocha toho děkování.
Abychom tyto prodejní akce mohli vůbec podnikat je potřeba dárců a nakupujících, všem těmto patří naše první velké Děkujeme.
Další poděkování je pro sušické kulturní středisko SIRKUS v čele s panem ředitelem ing. Karlem Sedleckým a pro zaměstnance sokolovny za perfektní přípravu prodejních pro...stor a jedno speciální poděkování pro milou paní uklízečku Alenku.
Další Alence Alena Švrčinová moc děkujeme za nádherné výrobky, kterými nás pravidelně zásobuje a které se u Vás těší velké oblibě.
Prodejně krmiv Svět tlapek Kamila Škopková děkujeme za výborné sušenky vyrobené pro psí návštěvníky ( jako vždy nezbylo)
Děkujeme všem, kteří mysleli i na naše žaludky a přinesli něco k snědku.
Velmi děkujeme našim přátelům z Příbrami a DS Zázraky se dějí za opakovanou účast na našich akcích. Vždy překvapíte nejen nás, ale i dětské návštěvníky.
A teď ti, kteří nám věnovali svůj volný čas a podíleli se na tom nejtěžším a nejúnavnějším z celé akce a to je stěhování, vybalování a poté opět zabalování , odvoz a úklid :
Šárka Mrkosová, Petra Fuxová, Eliška Džudžová Koňasová, Hana Šiplová, Kari Marná, Terezi Zachová, Nelča Krížová, Eva Aavek Desenská, Radka Míšková, Jana Paštyková, Vojta Holý, Marcela Dušková s manželem, Věra Steidl, Ivanka Janissová s Barunkou, paní Daniela, paní Kosová, paní Šárka a můj tatínek, který přijel na výpomoc až z Krkonoš.(pokud se na seznamu někdo nenašel, napište nám, bleskurychle to napravíme )
Václava Kurcová se celou sobotu starala o dětskou soutěž v malování a připravila dětem milé dárky. Vendulko děkujeme.
A na závěr poděkujeme sobě, tj. všem členům spolku za to, že přežili a mohou chystat ten příští, jarní bazar na pomoc zvířatům v nouzi