Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co se u nás dělo v listopadu 2018?

9. 12. 2018

Hlavní hvězdou listopadu se stal Bárt, pes nejspíš vyhozený, který se delší dobu pohyboval v Sušici a širokém okolí a odmítal se nechat lapit. Nakonec byl udolán, uspán a převezen na veterinu, kde se probudil do lepších zítřků. Jeho fyzický i psychický stav je perfektní i potom co zažil a už zbývá jen ta třešnička na dortu v podobě nového domova 
Do našich dočasek přibyly fenky Betynka ( již v novém domově) a Emy ( po kastraci by měla také frčet domů).

Kde se vzal, tu se vzal, na sušickém sídlišti krásný, vymazlený a vyděšený kocourek. Podle místa nálezu dostal jméno Kaštánek a čekalo se jestli ho někdo bude postrádat. Jak jsme očekávali, nepostrádal, ale po zveřejnění jeho příběhu se do něho zamilovala jeho nová panička a hned jak to šlo si s celou rodinou pro Kaštánka přijeli. Už jsme dostali několik pozdravů z nového domova 

Dlouho se u nás neohřál ani buldog Max, kterého nezvládal jeho původní majitel, ale nyní už Maxíkovi nic nechybí a užívá si s novou rodinou.
17.11. proběhlo další natáčení TvZak s našimi pejsky k adopci a doufáme, že se díky tomu usměje štěstí i na ty, kteří už čekají dlouho a stále nic 
O den později začala pěkná, pravidelná akce v prodejně Svět tlapek v Sušici, kde se můžete na fotkách seznámit s našimi svěřenci a pokud budete chtít, zakoupit jim i nějaký dárek pod stromeček.
Pro literární nadšence jsme připravili ještě jednu knižní rychloaukci, aby bylo za dlouhých zimních večerů co číst.

Podařilo se nám zprostředkovat nový domov pro pejska ve špatném zdravotním stavu, který žil v naprosto nevhodných podmínkách. Nyní už bude vše jen lepší, postaráme se o veterinu a kvalitní krmení a moc děkujeme za tento domov, protože stále vidíme jak těžko se umisťují starší, velcí, černí psi a když je ještě k tomu všemu nemocný, tak je téměř bez jakékoliv šance. Tento příběh má šťastný konec, ale jiní stále čekají na svoji příležitost.
Na žádost sociálního odboru byla do dočasné péče přijata fenečka jezevčíka Bojsa, jejíž majitel musel být akutně hospitalizován.
Pokud přemýšlíte o kočičím kamarádovi, vyberte si z naší nabídky koček a kocourů. Čekají na vás v dočasce i na veterině a všichni by chtěli mít své doma.

Děkujeme všem dárcům, kteří podporují zvířata v naší péči jak materiálně tak i finančně. Je vás stále víc a nás těší, že na to nejsme sami.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář