Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co se u nás dělo v červenci 2018?

15. 8. 2018

Na začátku měsíce bylo do depozita v Laznech převezeno 9 štěňátek. Jejich maminku srazilo auto a bohužel zemřela. Během července 7 z nich odjelo do nových domovů a 2 ještě čekají na správného páníčka. Z dočasky v Soběšicích odjel do nového domova buldoček Perry, který zůstal v Kolinci u domu sám s psím kamarádem Lumpíkem, který také našel domov a to hned ve vedlejší vesnici. Pejsek Špagy, který přijel sám vlakem na Železnou Rudu, také našel nový domov u původní jen dočasné rodinky :) Podařilo se nám umístit i několik kočiček. Číča že Solné stezky odjela do Rakouska, tři koťata z Nového Městečka odjela do nových domovů, malá želvinka zapomenutá před veterinou také našla domov a tak i dvě dlouhosrstá koťata z Kašperek. 

Prosíme moc apelujeme na to, aby jste své kočky a kocoury, kteří se pohybují venku nechávali kastrovat. Zamezíte tak dalšímu množení. Počty opuštěných, nechtěných a vyhozených koček a koťat stále nesmírně rostou a tato situace už je zcela neúnosná!!! Pokud potřebujete v této situaci s čímkoliv poradit, obraťte se na nás a rádi vám poradíme. Dále prosíme i majitele psů, aby si je zabezpečili, protože případů, kdy se psi zatoulají je také přehršel a dost často bohužel končí pod koly aut...

Dále jsme v červenci uspořádali dvě aukce. První byla celá jen bižuterie a druhá byla věnována kocičce Rozárce, která už 15 let žije na tenisových kurtech.

Bez vaší pomoci by to nešlo, mockrát vám všem děkujeme :))

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář