Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co se dělo v listopadu 2017

6. 12. 2017

CO SE U NÁS DĚLO V LISTOPADU 2017?
Jak mohl začít měsíc u Nalezenců než nalezencem, tentokrát to byl mladý hrubosrstý jezevčík, který dostal jméno Albert .Objevil se ve Strašíně a, světe div se, nikdo ho nepostrádal. Měsíc pobýval v dočasné péči a jelikož se do něho zakoukala paní veterinářka z Vimperka, tak tam po zdravotní prohlídce rovnou zůstal. Na zítřek je naplánovaná cesta do Vimperka s kočičkou, tak uvidíme, jak se Albertovi daří a jestli paní doktorku moc nezlobí 
Během celého listopadu probíhaly přípravy na vánoční nadílku pro naše svěřence. Jako minulý rok, tak i letos nám připravili stromeček v sušickém Tescu a v prodejně krmiv Svět tlapek, tak pokud chcete zvířatům v nouzi něco nadělit, můžete si vybrat.
13.11. jsme navštívili s pejsky děti v ZŠ v Hartmanicích a popovídali si s nimi o tom, co obnáší péče o psa, jak s ním zacházet, jak krmit, prostě co je nutné vědět pokud si pořídí psího kamaráda. 
16.11. jsme přijali do péče kocoura bezdomovce, který žil u jedné továrny na plzeňsku. Jelikož tam kočkám hrozí nebezpečí od vedení podniku a tento zrzoun má navíc ještě staré zranění, hledáme mu nové bydlení v teple, ale s možností chodit ven.
Zatím čeká na veterině u Mikošků a my doufáme, že se brzy dočká. Několik dní po zrzečkovi byl ze stejného místa přivezen i mourek, který už má přislíbený domov a po kastraci se bude stěhovat k nové paničce ( není pro něho neznámá, protože ho celé roky u továrny krmila)
Místo aukce jsme v listopadu připravili Filmový výprodej a v následujících dnech mohou nakupující čekat balíčky 
Nadále pokračuje kastrační program na Žichovicku, ve Vacově, v okolí Kolince a nárazově i na dalších místech. Krmiče průběžně podporujeme krmivem pro venkovní kočky.
Domov kromě Alberta našlo několik koček, ale stále a už dost dlouho vyhlíží nového pána Richie a Olinka. Dočkají se do Vánoc?
Koncem měsíce jsme se sešli na výroční schůzi, kde jsme rozšířili naši základnu o několik nových členů, tak nám snad práce půjde ještě lépe od ruky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář