Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aukce pro Jonáška

7. 1. 2018

jonas.jpg

Jonášek je roční ragdollí kluk, kterého jsme přijali pod ochranná křídla a chceme mu pomoci. Od malička žil v domácnosti s velkým množstvím koček a pěti psy, to se negativně odrazilo na jeho zdravotním stavu a objevily se u něho kožní problémy ( nejspíš psychického původu spojeného s alergií). Několik měsíců byl hospitalizovaný na veterině a i když měl potřebnou péči, kontaktu s jinými zvířaty se nemohlo zcela zabránit. Podařilo se najít dočasku u staré paní, kde byl jediným zvířetem a začal se zlepšovat, bohužel je paní nemocná a nemůže se o Jonáška dál starat. Kocourek má speciální dietu a nesmí jíst nic jiného a to paní nedokázala uhlídat a malý loupežník si nejspíš přilepšil něčím od stolu. Problém se opět vrátil.
Momentálně má zajištěnou odbornou péči a abychom vyloučili potravinové nebo i jiné alergie, necháme mu udělat speciální a velmi nákladné testy a podle výsledků se přesně stanoví nejvhodnější krmivo, případně další léčba. Věříme, že tím se jeho problém vyřeší a Jonáš bude opět šťastným kocourem.
Touto cestou mu také chceme začít hledat nový domov, ale pouze v klidné rodině bez dětí a jiných zvířat u člověka trpělivého, laskavého a pečlivého. V případě vážného zájmu se můžete ozvat přímo k události nebo na tel. 605 524 554. Po domluvě předem je možné Jonáška navštívit v Sušici. Při odchodu do nového domova dostane kompletní vybavení ( škrabadlo, záchod, stelivo, misky, hračky, krmení) a bude kastrovaný.
Účastí v této aukci přispějete nejen na testy Jonáškovi, ale i na další kastrace venkovních koček.

 

Aukce probíhá od 6.1.2018 do 14.1.2018 do 22:00 hodin :)