Jdi na obsah Jdi na menu
 


JAK SE POVEDL JARNÍ BAZAR?

4. 5. 2015

Povedl se, jak nejlépe mohl smiley

V první řadě znovu dík všem, kteří darovali takovou spoustu věcí, že jsme nevěřili svým očím surprise. Původně jsme chtěli děkovat jmenovitě, ale nakonec se to ukázalo prakticky nemožné. V prodejně Jízdní kola Čácha denně přibývaly věci, které pro nás personál obchodu přejímal, kluci někdy napsali lísteček se jménem, někdy ne, což jim při rušném provozu obchodu nemůžeme mít za zlé. Takže dárců bylo hodně, což nesmírně hřeje u srdce. 

Samotná akce neměla chybu, organizačně perfektně zvládnutá, a to hlavně díky Ivaně Ondřejové, bez ní bychom se do ničeho takového nemohli pustit. Navíc atmosféra na bazaru byla tak úžasně přátelská a plná pohody, že jistě byla radost pobýt pro každého, ať už patřil k organizátorům či návštěvníkům. Pozitivní energií nás všechny nabíjela také účast dětí. Není větší naděje pro zvířata než to, když rodiče vedou děti k pozitivnímu vztahu ke zvířatům. Dětem se většinou zvířata líbí a přirozeně se o ně zajímají a když ještě maminky a tátové přidají k tomu trochu té výchovy, tak malý človíček ví, že se zvířatům nesmí ubližovat, má s nimi soucit a nese si to do dospělosti. Snad k tomu svou troškou do mlýna přispěla i tato naše akce. Jak si to děti užívaly, můžete vidět zde ve fotodokumentaci.  Další naše momentky z bazaru zde.  Nejhezčí fotoprezentaci z akce vytvořila Eva Desenská na facebooku, 

Prodalo se hodně věcí, co se neprodalo, půjde do facebookových aukcí. Kdyby někdo chtěl starší dětský kočárek za 200,-- Kč nebo starší dámské kolo na pojížďky po nákupech za 500,-- Kč - zajděte do prodejny Jízdní kola Čácha, kde můžete obě věci vidět a zakoupit - výtěžek půjde opět na zvířata v nouzi. Zbylé oblečení bylo přebráno, něco málo jsme ponechali do dalších aukcí, zbytek byl rozvezen po Sušici do sběrných kontejnerů pro charitu.  Takže nic nepřišlo nazmar. 

Výtěžek z bazaru byl vložen na náš transparentní účet. Umožní nám splnit cíl, se kterým jsme do bazaru šli, a to pořízení kotce pro psy ocitnuvší se v jakékoli nouzi či krizové situaci. Kotec bude umístěn na Kašperských Horách v dočasce u Míši Jelínkové, krásnou novou boudu do kotce už máme. Část výtěžku jde na náklady na veterinární ošetření a krmivo pro 7 dospělých psů a 6 štěňat z nevyhovujících podmínek. Dále bude uhrazen pobyt zraněného kocourka z ulice Příkopy na veterině MVDr. Mikoška. 

Takže vidíte, co se všechno dá udělat, když je dostatek nadšení pro věc (a nadšenců ochotných tomu věnovat čas). 

11169894_352436598293023_7303477213732686980_n.jpg